D-day

Operation typ nu hej! Lite ångest men skönt att fåre gjort. Dom tog min septum cry

Fredag 27 Augusti, ganska så händelserik dag

I fredags hände det faktiskt bra saker oxå, ja gjorde t.ex radio debut i P3 Populär. Spola fram till 1:21:30 och lyssna på en omoralisk, förvirrad och lite arg tjej.

Im fine!

Bruten arm, thats it.
Popaganda brought it on liite för hårt hehe...
Tycker detta är väldigt intressant dock, enda sedan första ungen i lågstadiet fick kryckor har man ju undrat hur dt känns att bryta något. Nu vet ja, fast kan inte säga om dt va värre lr mildare än vad jag föreställt mig.
Ska opereras på tisdag, ganska så långt dit ju så jättelånga sms om allt lr inget tas emot med tacksamhet. haha (asså gud va ja spamar internet me detta, pinsamt men ja tycker dt e coolt ju :D )

Epilepsi

Alla kläder ja ska ha på mig är blöta. Men ja hitta världens bästa skjortan så jaja. Ingenting är packat, men ska ju ingenstans så perfect.
Sommarens sista festival bring it on!

Last man standing

POP-PEPP. Sen är det väll lika bra att man går i ide fram till maj?

Just another day

me me me

Palla


Dear Diary


19/11 -02 Tisdag
Idag fyllde Micael 12 år Han går i 5:an fast har gått om ett år så att han är ett år eldre en mig! Jag tror att han gilar mig för att han kommer typ alltid och klappar mig i ryggen också säger han alltid good day girls eller något liknande. det är så himla störande för att ja tycker inte om honom!
imorgon är det gymmpa. Vi ska träna till *SSM* i gymnastik. Kul! fast ja kommer väl antagligen glöma gummpa strumpor i gen som jag alltid gör!
*sollentuna skol mästerskap*

20/11 -02 onsdag
Phelix = BLÄ fast ganska söt!
Jag sitter bredvid Phelix i skolan och han kastar små sud bitar på mig karra och jullan. Det är inte kul fast han är ganska söt han har bruna ögon kort brunt hår och ganska kort. Varje fall. imorgon ska karro jullan och jag ge igen Vi har samlat små sudbitar som vi ska slänga på honom.
Jag är glad! Jag glömde inte extra strumpor till gympan idag.

16 november 2003
söndag
Imorse dog farmor, mellan kl12 och 6 säger dom.
Det känns konstigt liksom overkligt på något sätt.
men jag är inte ledsen och det känns elakt. Det känns konstigt, tomt liksom jag vet inte vad jag ska skriva.
Puss farmor!

23/3 - 05 Onsdag
Bamparam ba.... Jag fyller år!! Jag har fått massa fina saker.
Idag kom det brandmän till skolan dom berättade om lite allt möjligt. Karro fick ligga på marken, hon skulle föreställa en person som det bran i kläderna på, det var jätte kul (karro asså) jag skratta massa!

Så naiv i mellanstadiet. Så mkt ångest i högstadiet. Så mycket glädje i gymnasiet.Så blås en kyss och fyll min kvot

me me me

Sist vi sågs var det vinter och en meter snö

Den absolut bästa egenskap jag besitter är att jag får tillbaks allt jag tappar bort. Jag anser mig inte vara slarvig men under mina 19år har jag tappat bort allt av värde minst en gång, i många fall flera gånger. Almenackor, nycklar, mobiler, busskort och annat bra att ha går aldrig säkra i min närvaro och nu senast är det mina älskade älskade Rayban Clubmasters som vart på rymmen. Jag har sörjt i en månad och tvingats använda mina 50kr ersättare från Gina men jag har aldrig riktigt varit orolig. Trots allt som försökt att rymma ifrån mig så är det aldrig något som försvunnit permanent. Efter ett tag är det alltid någon som ringer och berättar att min almenacka kan hämtas på en tågstation, att min plånbok hittades på en parkering och att min mobil kommer med posten ifrån hässleholm.
Och mina clubmasters? Dom ligger nu tryckt bredvid mig på skrivbordet!

Effektivitet noll


Vice

me me
Godis och skor, vad mer kan vi behöva?

Skagen är fett vettigt 01.30

.

Peanutbutter/jelly e fett vettigt 01.15

.

perfektion

avlider

Sthlm/lights/spiders

Me me

Dom har molnen i famnen

För det var precis så magiskt som jag alltid drömt

Atombomb i slottsskogen, då kan ja dö lycklig

.

Real fact #761

me
"Owls are one of the only birds that can see the color blue."

Home of Al Capone

Alcatraz, USA 2009

En tisdag

me
Vincent äter sushi för första gången,
Ulrika har sjukt snygg rygg,
typ några som e kära
och en fin cykel

Endorfiner

jagvet, ja måste börja fota andra människor!
men ville bara prova färgerna


4 Augusti, grattis babe

me me me
Ett år kvar. "BRB"

.


Hungrig tjej

me me

again and again and again


Miroir

webcam love!

Om vi nån gång, nånsin blir som dom

Ryan McGinley
Jag vill höra atombomb i slottsskogen och se orginalprints på en vit vägg.
Sen kan jag dö lycklig.

Kråkshult

Han bodde här

Min farfar


Min farfar föddes i Stockholm. Hans föräldrar var inte gifta, dom var nog inte ens tillsammans. 1923 gick det inte för sig att vara ensamstående mamma så han blev fosterbarn i Småland.
I skola fick han stryk men aldrig några blåmärken, det fick bara dom andra barnen och därför fick han stryk av läraren också. En gång blev han överkörd av en lastbil och fick vara med i kvällstidningen.
När han var 14 flyttade han hemifrån och fick försörja sig själv. Han började med att delade ut tidningar på ett tåg för en lön som knappt räckte till både mat och husrum. När han blev äldre flyttade han till Frankrike för han trodde att han kunde prata franska. Det kunde han inte. Han fick bo högst upp på restaurangen han jobbade på i ett litet rum och på kvällarna snodde han ostron ur källaren för kocken glömde alltid att låsa just där. Sen fick han jobb på Savoy och där åt han rysk kaviar i rulltrappan upp till köket för det var ändå gästerna som fick betala. Nu är han pensionär, hundägare, sambo, pappa, farfar, morfar, snäll gammal gubbe och min idol. Han är 87 år och piggare än mig.

Fest. I. Val.

Que?
Hundratusen blåmärken och lika många mm regn
men ja överlevde ganska så bra och emmaboda kommer definitivt bli besökt igen.

RSS 2.0