Oskarshamn

Hängde med Maja hem till oskarshamn över helgen. Det blev ordentlig helgfrukost innan det var dags mig att fota till en utställning och för Maja att fota ett bröllop. MyshelgDelux
 

Analogt

 
Jag fotade min första analoga rulle i sommras, i Katjis fina rolliflex. Himla roligt att behöva tänka och fixa så mycket innan man kunde ta bilden och att sen inte få se hur den blev va ju det bästa. Här är lite bilder från sommaren iaf och som vanligt gick den alldeles för fort. 

KOM IHÅG till mig själv

Måndag 23: PRINTA Blomstergången
Tisdag 24: Hänga Blomstergången.
Onsdag 25: Friluftsdag, halvdag
Torsdag 26: Ev. presskonferens, PRINTA passagen. Rodda allt till passagen. 
Fredag 27: Vernissage Blomstergången, hänga Passagen. 
Lördag 28: Passagen!
 
P.S KÖP EN KALENDER

Veckans Bild

Tema: Äldre kvinna med handväska. Va osugen på dokumentärt efter köpenhamn så went bananas inomhus och uppstyrt ist. Har nog inte garvat så mkt på länge! Tack tack till Maja som målade och Markus som hjälpte till med kameran!

Lördag

 
Helgen startas som den ska med melodikrysset!
 
 

Braids

 
Lyckades bli någorlunda kompis med kameran men fortfarande inte jättelycklig. Kanske därav min bistra uppsyn
 
 
 
 
 
 

Fredag

 
Lånade hem en ny kamera över helgen, hatar den. Hatar teknik över lag. Men så ere, kan ju inte räkna med så mycket mer på fredag den 13e. Väger upp med en bra frisyr.
 

Köpenhamn

 
 
Vi var i köpenhamn i tre dar förra veckan för att fota street. Älskade köpenhamn men inte uppgiften. Bilderna ska resultera i ett bildspel som jag nu sitter och svär över. 

Veckans Bild

 
Tema: RÖD. Fotat på ett ölhak i köpenhamn. Tyckte det va kul att köra ett så färgglatt tema i svartvitt. 
 

Veckans Bild

 
 
Har varje vecka en uppgift kallad 'veckans bild'. Den utgår från ett nytt tema varje vecka och första temat var 'internationell'. Det här e min tolkning, family n love love love. 

Jönkan

Heeeeeej, bor i jönköping nu och går på Fotoskolan Jönköping. Kul kul, tar ju mkt kort iomed det så ska väll visa dem här. 

RSS 2.0