Där jag kommer från

Bästa bästa finaste Håkan

Frühstück

Åt frukost i kungsan med far och bror bara för att det är det mysigaste som finns. Frukost på ett fik. Sökandet efter Stockholms bästa frukost fortsätter dock, jag vill ju ha eggs benedict. Men kaffet var gott och kungsan full av blommor.
Håkan på cirkus ikväll oxå, fan vilken bra dag.

We won't hold your suicide against you

Malin by me

Söt som socker, fin som snus

Ulrika by me

Fina Lina

Lina by me

Carpe diem

En liten fågelunge låg och solade på altanen imorse när jag och bror skulle äta frukost. Stackarn

Du och jag lillen. Du och jag.

Träffade familjen inne i stan och gick på min drömskolas elevutställning. fint fint.

FREEEDAG

Lina by me
whoop whoop. Helg, vår, sol och vin startar.....NU

Gav blod. Åt choklad
Babydoll

Ulrika by me
Nej vi e inte 20år. Typ långt kvar dit ju.
Lögn


Minnen från värme

Jag och Julia drog till Australien i januari. Att få slippa snöhögarna och minusgraderna just den här vintern var det bästa jag nånsin gjort. Vi träffade så mkt roligt folk och mina tre tjocktröjor var så underbart onödiga.
Såklart fanns det tusen söta killar oxå. Dom kom från hela världen men sötast var nog, ironiskt nog, en svensk. Min sista vecka och hans första. Efter en utekväll gick vi ner till havet och bada, bara för att man kan det där, för att det är varmt precis hela tiden. Har aldrig förr behövt kämpa så för ett hångel, vågorna var inte nådiga och kallsuparna blev många. Trots det blev det en fin kväll som avslutades med rostademackor med jordgubbsmarmelad i hans kök. Det är Julia på bilden och inte samma strand men det är samma hav och samma land, tyckte det räckte för det var verkligen precis hela resan som är mitt bästa minne. -sophie

Elsa billgren ville höra folks bästa semesterminnen, det här var mitt och tydligen var det så fint att det fick hänga lite på hennes blogg. kul.

Lust, last och fiskar

by me

Nattkultur

by me
Mkt folk överallt när det var kulturnatt i Stockholm.

Freeeeeeeeeeeeeeeedag

Dan sjölund
Gör mojito men mamma och ser på så ska det låta och vingar av glas. Whit trash friday

Oh my goooooood

Åhh. Åhh. Åhhhhh. Enda killen ja önskade sönder inte skulle komma till Peace and Love eftersom det då hade tvingat dit mig, så kommer han till Wow istället. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.

53 dagar på 2 minuter och 44 sekunder


RSS 2.0