Sunshine

Har bränt hårbotten. Ser det som en livserfarenhet istället för plåga då jag inte visste att det var möjligt. Nybörjare på solsemester.

The year of the Rabbit

by me
Det är tydligen kinesiskt nyår nu, och tydligen blir det kaninens år. Det firades av massa kineser i en park, jag och julia firade genom att spendera hela dagen inne på marknaden i china town.

Sydney day 1

Äntligen framme. Jäkla monsterflyg, tog aldrig slut. Har inte fått nå grepp om landet än, är fortfarande jetlagged. Ska in till sydney idag igen och gå till turist informationen. Hoppas på sol, bye bye!

ska sova.

3h, sen ere flyg. Sen ere värme och fan va skönt att slippa kyla. Har fortfarande inte fattat. Tror att det ska bli den 19mars imorrn och att vi kommer stanna i sverige.

Fredag

Gick till frissan, drack kaffe med en väninna och lagar lamstek till middag. Självklart står den klar på bordet när alla kommer hem. 50-tals romantik.

små små steg

emma, yet again by me

Asian goddess/schizofrenia

Bjurö klubb på repeat i huvet. Soundtracket till mitt liv.

I väntan på bättre tider

har aldrig ens tyckt han e snygg

Körkort

by me
Idag fick jag mitt efterlängtade körkort. Så underbart skönt. Och hemma firades det självklart på det enda sätt vi kan, med mat.

Onsdagar

by me by me
Egentligen hatar jag att rita. Hatar. Så fort jag trycker pennan mot pappret får jag ångest. Bilden på pappret blir aldrig någonsin som den i huvudet. Men med kroki är det annorlunda. Av någon konstig anledning, kroppar måste väll vara bland det svåraste att någonsin få rätt. Men det kanske är just därför, att kroppar är vackra fast dom inte riktigt ser ut som man vill.

Varma länder, armar, händer

Vaccin så man inte blir sjuk i kroppen. Brev från andra sidan jorden gör att hjärtat håller sig på plats oxå.

För exakt ett år sen såg jag ut exakt såhär

2010-01-11

En varningens triangel

Sväng aldrig till vänster eller kör om innan en korsning. Akta dig för eld och djupa vatten. Var trevlig mot de äldre. Slå aldrig den som ligger. Vänd andra kinden till. Gråt om det behövs. Ät kakor, drick mjölk och lyssna till ditt hjärta.

Du dricker vin för njutningensskull,


By me
men jag dricker vin, för då blir jag full

Black and white with envy

by me
Typ så trött på svartvitt att jag vill dö. Om 19 dar får jag fota i färg, gosh!

Ma the model

by me
Påväg hem till mig, fan va fett.

.

So far, 2011 has been an utterly uneventful year, how boring. Well good night.

Artificial stars

Ett första försök till film. Lovar att jag ska bli bättre. Nyår var fint och lite läskigt.

 


RSS 2.0