That's a secret I never tell. You know u love me XOXO


Idag är jag Askungen utan lyckligt slut.

Första körlektionen på körskolan gick ju sådär. Körkort till sommaren känns atm ganska avlägset. Fan. Historian blidde väll inte heller någon mega succé. Jävlarns.
Men i helgen tänker ja isolera mig, endast ligga i en hög av kuddar och täcken, kolla på Wild Kids, franska filmer, läsa min nu spännande bok och plugga så mycket matte att alla världesn miniräknare kommer fråga mig om svaren och inte tvärt om.
Och jag ska börja planera. Jag ska planera så in i helvete.

InMyOpinionHelg. Vecka.Vekca.Vecka. KvinnoVasan. Bloc Party. Födelsedag. Veronica Maggio. Påsklov. Vecka.Vecka.Kökort!?Vecka.Vecka. Siesta. Sommarlov.

I'm never sure of anything, with you.Om exakt 2månader fyller jag 18år. Fyller Myndig. Jag har grov 18-års kris. Är både skitglad ochlivrädd på samma gång, vem i hellskotta är så dum att den låter mig få ta körkort liksom?? Ja e ju skitliten.Gör grimaser och springer omkring naken hela tiden, en sån ska inte sitta bakom en ratt!

KvinnoVasan Del 3.

En man som skulle åka Vasaloppet hade som mål att ja åkt sammanlagt 30mil innan själva loppet. KvinnoVasan är bara en tredjedel av den stora så jag behöver alltså bara ha 10mil i benen. Inga problem! 8km+8km+gårdagens 8,5km blir 2,45Mil. Tar ja ett långpass på 7,55Mil i veckan har ja det här som i en liten ask. Lär ju bena upp det men det här ska nog gå vägen ska ni se. Va på Skid-frille idag men Mor och Malin och det lär ju räknas som iaf några kilometer också.

1månad och 3dagar kvar

RövarbuktenHallon majsmuffins och Banan och choklad muffins. Lahle, Amy Winehouse och lite Ebba Grön. Räkmackor. Let's Dance. Segt internett och två nyfiskade Kent skvior. Fredagskväll i ett gult hus.

Hjärtklaffar, lever, bukspotskörtel, njurar och vävnad


Juste, jag har anmält mig till donationsregistret också. Jag är en så himmla bra männsika. www.livsviktigt.se Gör det du med. Det gör inte ont.

Paj? På en Tisdag?Förvälla spenat är svårt,  rå köttfärs luktar gott och jag äger på att laga mat.
Som vanligt hade pappa inte "fått" mitt Sms om att han skulle köpa hallon. Då var mamma skit snabb att byta bort sitt middagslagande mot att köpa hallon. Tack gissar jag. Det är så jävla kallt ute och lång till ICA så ja står hellre inne i varma köket och dansar och skriksjunger till Glasvegas, Kristian Antilla, Håkan, Johnossi och annat bra som spelas på radio.

Karro HATAR paj, med det gör inte jag, och efter hennes hat-tjat var det de enda ja gick och tänkte på. Därför, Hallon + Smuldeg = Sant.
Jag kommer klara av ett eget hushåll så himmla bra.


Varför mår ja så jävla illa?Murker. Vilket jäkla murker.
Gräslig magont fick mig kvar i sängen imorse. Hundra läxor fast det bara är 4:e dan i skolan. Ja har slutat dricka kaffe för ja mår illa hela tiden, men ja känner igen skilnad så nu dricker ja ingen kaffe och mår illa iallafall. Ja glömde skåp nycklarna hemma idag. Störd träningsvärk har infunnit sig i benen, det gör ont att sitta stå och gå. Det finns fler människor som har det piss än vad det finns männsikor som har det bra på jorden. Det ger mig grov ångest. Jag vältrar mig i självömkan för ja tror jag gillar att tycka synd om mig själv.
Murker. vilket jäkla murker.

k


Är man lång så är man.
Malin är söt. Johan är snäll.

KvinnoVasan Del 2.

8km idag med. Det här ska nog gå vägen ska ni se. Otrolig motvind gjorde det hela mindre bekvämt dock.

KvinnoVasan Del 1.

Jag ska åka kvinnovasan om 1månad och 11 dar. Idag åkte jag 8km det är det längsta jag nånsin åkt. Jag undrar verkligen hur det här kommer gå.

Hur gör Djur 
FRA-gubbar, får dom läsa MSN konversationer? För får dom det ska jag bli en FRA-gubbe. Tänk vad man skulle få läsa. Säkert helt underbart sjuka saker.

Sista natten med gänget.Nu har jag krupit i säng tidigt på morgonen för sista gången på många månader, och imorrn bär det av till skolan, fast ja inte vill. Inte alls vill. Sista dan på lovet var deppig som valigt, men för att klara sig igenom den förankrade vi våra tunga jullovskroppar längst in på stans bästa buffe. Sista lunchen innan skolmat som det var.
Nu är jag mätt så ja mår illa och min mage är så jäkla konvex.

Rak-Alarm på småtimmarna


With Geraldine under the Cruel moon


I Natt Finns Ingen Väg Tillbaks, Ingen Alls
Kulturtant #1.

Jag ska bli kulturtant när jag blir stor. Men folk säger att ja måste bli något innan, för annars funkar det inte. Det bryr jag mig inte om.

Nötknäpparen dansades för 158:e på operan ikväll. Mor, bror och jag var där,  2:a raden till vänster. Det var osynkat, irriterande och hemskt. Men jag skulle se om det när som helst. För balett är det finaste som finns. 

Nyårs korvRSS 2.0