Mirounga Leonina, Sydlig sjöelefantDet kan ju aldrig finnas ett djur som heter Sjöelefant.
Sjölejon och Sjöko, okej. Sjöelefant, nej.
Och vart ska man sms om man vill veta saker. 118 118 eller 118 100?
Frågan var: Finns det ett djur som heter Sjöelefant?" Emma skulle överbevisas, för snälla, Sjöelefant?!

118 118
" Det finns en djurart som heter Sjöelefant. Men det är kanske inte riktigt det djur som man tror det ska vara när man hör namnet. Sjöelefanten är nämligen en öronlös säl. Det finns nordliga sjöelefanter och sydliga sjöelefanter. De är söta som attan! Hälsningar 118 118 sms"

118 100
"Sjöelefanter är stora sälar, som kan väga upp till 3 500kg. De vuxna hannarna har utväxter på nosen så att den liknar en snabel. Under parningstiden samlas de i stora kolonier och då växer hannarnas nosar ännu mer eftersom de andas in så mycket luft. Resten av året lever de ensamma och jagar fisk ända ner till 900 meters djup." 

KrigsföringNär Simon och jag är hemma på dagarna ser diskbänken inte rikitgt ut som den brukar. Något min finurlige far vill få ändring på...

Det pågår ett ständigt krig här hemma, De tröttas Krig.
Det går ut på att du ska se tröttast ut, uppträda tröttast och sist men inte minst ha ordentliga orsaker till din trötthet. Kan ju verkla underligt, men priset i detta krig mina vänner, är obetalbart! Kommer du nämligen som segrare ur striden  SLIPPER du. Du slipper alla förplikterser, alla måsten och alla krav. För är det synd om de trötta, du kan inte tvinga en trött männiksa göra saker. Gör du det blir du genast en ond männiksa. Ingen vill va en ond människa alltså slipper den trötte och den trötte vinner.

Idag borde segern gått till mig.
Utseende: Tovigt hår. Svarta Ringar under ögonen. Kutig rygg.
Uppträdande: Långsam. Svår att få kontakt med. Förvirrad blick. Haltande.
Orsaker: Varit påBloc Party konsert igår. Sovit endast 2h de senaste dygnet. Stigit upp kl: 07.  Köat i kylan till Globen för att få Glasvegas biljett. Åkt massa tunnelbana och tåg alldeles för tidigt på morgonen.

En månad till 18Dan spenderades på diverse fik och ställen där det serverades mat. Julia är lik Martin Rolinski i BWO och ja har inte skrattat så mycket  på länge (bara åt din astma malin). Tur att det inte va Bard liksom.  Ja säger bara det, om en månad, Trött Sophie och kolväten here I Come!

TjejVasan 2009
Nu e jag coolast i världen för jag har åkt TjeVasan! Det betyder 3 mil på 3 timmar, 57 min och 15 sekunder, medelhastighet: 7,59Km/h. Ja Klarade det!!!! Och det va skit kul så nu ska jag bli vasalopps veteran innan 50.

Fingers crossed

Imorrnbitti åker vi till sälen och jag har INTE packat än. Super. Asså jag ska åka vasaloppet, det är 3mil, VARFÖR? ja e sjuk i huvet. jaja. Fast det ska bli kul, för det är långt till sälen och jag ÄLSKAR att åka bil. Sen ere ju sjukt coolt att kunna säga till folk att man har åkt oxå.
Håll tummarna för mig. BE för mig.Lova!

Att skövla urskogMina ben är numera ett kalhygge. Jag äger nämligen en epilator nu.

Tisdag kl.15.37


Ut i vildmarkenYtterligare en osocial helg är till enda.
Jag har återupptäckt varför jag slutat dricka kaffe; ja blir som en ADHDbarn. Helt nipprig.
Jag har HATAT HATAT skolan och älskat att få vara ensam. Efter imorgon har jag inga förpliktelser och KvinnoVasan är om 6dar.

There's a round table conference goin onJag gör en kokbok i skolan. Dessa bilder kommer finnas med. Ja känner att det kommer bli en succé. Kicka igång lite kärlek kanske.

Blodkärl, kranskärl, kärlekDet här vill jag ha. Verkligen VILL HA.

Kalla mig Fröken.

 

Här sitter jag och gör mest ingenting. Så ringer det, då är det en morsa som vill att ja ska bli barnvakt till hennes två pöjkar. Ja TACK!
Cash flow, Simons ord.

Så fick jag en tablettask i måndags, så himmlans fint. När ägde man en tablettask senast liksom?

NummertrettioTomatsoppa i dess enklaste form. Ser skabb ut men är gott.
Krossade tomater på burk, vitlök, lök, smör, olja och salt. Blanda och koka. Stekt aubergine och på med lite ost. Är världens godaste tomatsås till pizza oxå. Mkt fiffigt, två i ett liksom, äkta Erns kirsteiger anda.

Dimmiga dar, det var fina darAllt jag har gjort idag har jag gjort liggandes. Att resa sig upp har kännts allt för krävande.
Söndagmiddag hos mormor, på en lördag, har fått mig att uppskatta byxor med lös midja på en helt ny nivå.

She's gonna teach me how to swim


Igår fick jag tre turister att knalla runt hela stan. Omväg är en underdrift. Förlåt, fråga mig inte om vägen. Tack.


Jag och Clif


GALENUNGE


Wild Kids är det bästa som går på tv. Har kollat på två avsnitt ikväll.

RSS 2.0