En ganska vanlig morgon


Jag har det bra men jag saknar er

29 Juni 2009, South Dakota

Hej babes!!!!!
Fan va ja saknar alla, varenda jäkla liten kotte! Just idag känns tre veckor som sju svåra år, längtar HEM! Ja vill inte Åka hem, men ja vill att hem ska komma hit. Asså inte flytta hit, Aldrig i livet, ju mer ja är här ju mer inser jag att jag ÄLSKAR Europa och Sverige! Man blir patriot som fan. Men jaa ni fattar jag SAKNAR ER!!!
   Nu är vi mitt i mitten av Amerikat, typ, det var någon som sa det iaf, Dakota nånting heter staten iaf, Cowboy-land säger vi. Det är majsfält på majsfält på majsfält. Dan har spenderast i bilen på vägen och varenda mile är den andra lik, ingen variation här inte, jag tackar gudarna för att jag kan läsa i bilen utan att må dåligt. För det är det jag gör på bil-dagar, läser, sover och lyssnar på musik. Egentligen kan nog inte livet bli så mkt bättre. Åka bil är ju bland det bästa jag vet och med Markus Krunegård och Nordpolen i lurarna kan inget kännas fel. 
  Igår var vi på Amerikas största köpcentrum "Mall of America" typ sådär tio Kista + ett helt nöjesfält under ett och samma tak. Jag klagar Inte! Hitta både dte ena och det andra, ett linne på Abercrombie & Fitch som ja fick hem i en påse som inte var allt för ful (bild kommer) och nu sitter ja i mina nyinköpta knallgula mjukisar från Victorias Secret. Varje fjortis våtadröm. 
   Blev för andra gången under resans gång sönder-regnad under en springtur idag, när vi sitter i bilen under dan lyser alltid solen och det är varmt, men när vi kommer fram och ska njuta av vädret kommer det moln och det börjar spöregna. Har aldrig vart med om värre åsk oväder än idag. Det kom nya blixtrar var 30 sekund, mamma tyckte det var obehaglit och jag bara satt o glodde på himmlen. 
   Imorrn blire ännu mera bilåkande och troligtvis ännu mera majsfält. Men mobilen är fulladdad och boken ej utläst så det blir askalas. Och nu får Malin, Julia o Karro ta och skriva vad de önskar sig i 18års present, för sånt e vikitgt att veta.
Hare bäääst, jag saknar alla så SJUKT! <3


NY


PENNSYLVANIA

New York, DONE.
Jag har sett Empire state buildning, Frihetsgudinnan, Wallstreet, SOHO, Central Park, nått museeum och allt det där.  Askul att få vart där men kan inte säga att jag blev helt frälst, fast New York kommer ju alltid va New York... Tror det kan bli mkt roliare om man e massa kompisar och över 21 ;) nån som e på??
Nu har vi iaf hämtat vår RV(husbil), fetstor, så nu börjar det väll på rikitgt gissar jag. Började med en kort etap till Pennsylvania, så nu sitter vi här i amish-land på en camping. Vi trodde att vi hade stor bil, det har vi INTE! Shit vilka monster folk bor i asså. Har försökt ladda upp massa bilder på nysf.blogg.se men det funkar inte, ska försöka imorrn.
Jag har blitt fett tjock oxå, yay, trodde ja skulle klara mig längre en 4 dar men icke. Jaja,  mer Sophie åt alla! GOD NATT

NYNEW YORK NEW YORK NEW YORK
Imorrn åker vi. Kan inte förstå det och jag vet inte om jag är sjukt nervös eller lugn som en ko. Men man är ju aldrig så nära gud som i ett flygplan så det här ska nog gå vägen ska ni se. Nu ska jag försöka sova vilket kommer gå åt skogen men whatever. Jag hoppas jag inte har glömt nått och jag hoppas att vi får ett fint plan med världens bästa pilot och att tull-gubbarna i USA är snälla och att vi kommer ha internett nästan jämt och att jag inte kommer komma hem och vara jättetjock och jag hoppas att allt allt ALLT går hur bra som helst och att hela grejen blir Underbar!
Juste vi har en familjeblogg nu oxå, nysf.blogg.se. check it out! OCH vi kommer hem 24 juli, inte 22 som jag har sagt till alla. Jag kommer sakna ALLA <3<3<3
Fan ja e skit nervös....

Good morning I would say

Vaknar kl 2 efter 14 timmars sömn och behöver inte åka till tennisveckan i båstad i Nöjesguidens festival-test.Dagen börjar bra.

me.plus.people.equals.TRUEJag har haft den här låten i huvet sen i tisdags och det är läskigt hur bra den passar allt nu.

SOMMARLOV!

   

Kaffe och ostmackor

Fin sista-dan-innan-sommarlovet-dag. Fika med vuxenpoäng hos Johan, rikitg lärarfika, knäckemackor med ost, kaffe och bullar. Och lite politik och spotify. Nu blire en omgång bakning till för imorrn är det SKOLAVSLUTNING!

BUNSBUNSBUNSTänkte precis skriva en litet text om min dag men sen smakade ja en bulle och OH MY!! Ja ska aldrig äta någonting annat!

INGODWETRUSTOm 9 dar åker jag över atlanten. Familjen tror jag har blitt så stor att jag tänker lämna dom därför blire en ordentlig semester. En familj, en husbil, 5 veckor och sisådär en 500mil. Vi ska till USA och vi ska bila från New York till San Fransisco. Det kommer bli galet, helt jävla sjukt underbart otroligt. Va vi kommer se på vägen är det ingen som vet. Vi är inte familjen som planerar om man säger så.
Om 1timme är det bara 8 dar kvar. 8,7,6,5,4,3,2,1 TAKEOFF. Sjukt, shit shit shit!

OMG!! VA I HELVETE?!?!?!?!?1 HAHANär ja lämmna in engångskamerorna från siesta lämnade ja samtidigt in två andra kameror, en från min födelsedag och en asgammal som ja inte hade en aning om vad den vart med om. Nu vet jag. Fyfan, den måste va typ 4år gammal för den va full med sånna här fina bilder. Fyra glada tjejer i en ful högstadieskola.

SIESTA DEL 2Det här vart det bästa jag vart med om nånsin. KÄRLEK.

MVG I GEOGRAFI A!!!!!!!!!!!! MED JÄGARN!!!!

   

SIESTA DEL 1


JAG HAR HÄMTAT UT ALLA BILDERNA!!!!!

  

Så här ligger det till...

Ja sa till johan idag att ja skulle hem o baka bullar, det hände inte. Istället la jag mig o vila, och sov o sov o sov. Ja fattar inte, ja sover hela tin nu, fortfarande sliten efter siesta? MES!
PLUS...Vi har ingen MICRO!!! Vet att jag tjatar om det här nu men försök leva utan en micro, det är OMÖJLIGT! Jag kan inte göra frukost, jag kan inte värma mat, inte göra varmchoklad eller mjölk till kaffet. ingenting! Förvånandsvärt handikappande. Jag fick mitt livs första IG-prov idag oxå. Franska läsförståelse steg 5. Whatever.  Ja får ändå G.

Lillebror på Bal
SIESTA 09


bilden snoddes hääär

På torsdag mina vänner kommer bildbomben. Engångskamerorna är inlämmnade och ja vill se se se se NU!
Sålänge kan ni lyssna på min eminenta playlist, siestas bästa sammlade. PLAY!

RSS 2.0