check/the/nose


När man tänker efter

Min teore är. en snygg kille är SJUKT snyggt, och det är fett BRA, en snygg tjej är SJUKT snygg men det är inte fuuuuuuuuuuuullt lika bra. det e liksom bara bra o snyggt men grejen är att det finns nästan inga snygga killar men det finns JÄTTE JÄTTE många SNYGGA tjejer. men det gör snygga killar bara ännu mer BRA och SNYGGA.

sleep tight


Ja var påväg att lägga mig men så får ja ju ett sms "Du måste kolla det där!!!!" o så gör ja ju dt, så nu sitter ja här vid datorn och lägger upp onödiga bilder. I julklapp önskar jag mig, pengar, en frisörtid och en sån där avtryckare till kameran som man kan hålla i handen. och kanske ett par skinhandskar och en dunjacka, men det är ju fett varmt ute så dt kanske inte behövs. Ja vill typ inte ens att det ska bli kallt, snö sure, men jag pallar inte att frysa.

We won't get killed in Berlin


hundramiljoner thumbes upp

efter att det planerade vandrarhemmet vi skulle bo på gått i konkurs har vi äntligen bokat nytt. fett bäst, vi ska bo i en svit!

MAJOR CP SKIT

jag har tappat min kalender............IGEN! jag fattar inte hur kan den bara försvinna heeeela tin?? jag höll den ju tillomed i handen hela jäkla vägen från skolan men ändå ringer en tjej o säger att hon hitta den på bussen. Jaha, så nu måste jag pallar mig iväg till rotebro station för att hämta fanskapet. OVÄRT! Mer ovärt är att vandrarhemmet vi skulle bo på i Berlin över nyår har gått i konkurs, OFTA!!!!! Faaaaaaaaaaaan, så nu måste vi hitta nått nytt, det verkar visserligen gå ganska bra med det men ändå. Vad har jag gjort för ont för att förtjäna dessa missundsamma händelser?

BRA SAKER:
  • jag har typ inga lektioner = ledig hela tin
  • jag hade bara en lektion idag och den var rolig
  • jag får lön om två dar
  • det är NT-vecka
  • min helg var asbra
  • jag ska träna ikväll
  • min tjur-ring läker fettbra

KICKASSHELG


nånannans bilder vet inte vems men dom e fina

allt är bara jäkligt bra för jag har fått dansa hela helgen och jag skulle lätt kunna dansa hela natten idag oxå. och imorrn och natten efter den och efter den och eftre den och varenda natt tills benen går av.

Torsdag


en bild ja gillar

Here she comes!


GRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATIS BABE<3

+++++


my georgeus friend has finally returned to the internet exceptionell.tumblr.com

HejFerdinand


LEDIG LEDIG LEDIG


klicka klicka klicka

Bra grej


Programledare för melodifestivalen 2010.........DOLPH LUNDGREN! Hur coolt??

Bra kväll

Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids Casiokids

Ge mig arsenik


Lillebror, bapa ba


IN MY FACE

Bild
Kolla då! Så jäkla snyggt. Och att ni säger nej gör mig bara ännu mer övertygad. För en sån där ska jag ha i näsan. Emma fyll år nu för det är de ända jag väntar på.

RSS 2.0