The return of Joppe and Sophie

I'm back!
Hälften överlycklig åt att få duscha och sova i min egna MJUKA STORA SVALA säng och hälften olycklig över att inte få dansa nätterna igenom med allt för mkt bra folk. Siesta var tillomed bättre än va ja väntad. Festival är det enda rätta, även fast ja hatar det när tältet kokar sönder, magen dhör av okänd anledning och fötterna är trasiga.
Min hjärna är osamanhängande och jag förstår typ inte ens vad jag skriver. God natt gott folk. Morgondagens skoldag kommer ICKE bli rolig.

Camp rädda joppe är tillfälligt på semester. Åter till Hultsfred (?)

So long kiddos!

Vakna kl 10. Frukost på altan och sollapande med julia hela efftermidagen. Superbt.
Nu blire vårruset i regnet(? hope NOT!) och imorrn kl 7.45 bär det iväg till SIESTAAA!!!!
FESTIVAL FESTIVAL FESTIVAL FESTIVAL FESTIVAL
C ya later kiddos!

RED WINE, FOOD FOR FREE, A POSSIBILITY

Packa männska packa, men plugga först. PLUGGA!
För mkt av allt blir sås, för lite av ingenting blir ännu mer sås.
Fast jag är GLAD GLAD GLAD men stressad stressad stressad

Bon nuit mes amis

Vart är alla? Har jag missat nån stor händelse som jag borde vara på? Vad gör alla? Jag känner mig helt ensam.

I väntan på svar sitter jag här och läser det här. Det får mig i en äcklig sinnesstämmning. Det får mig att börja analysera mig själv, att både vara patient och psykiatriker på samma gång. Varför blir det alltid så?. Men jag kan inte sluta, för det är så galet bra, för att jag inte förstår och för att jag vill veta mer. Det är genialiskt och elakt och allt på samma gång. Jag älskar det och hatar det. Jag mår illa och behöver sova.
Läs ni också. Läs det. Läs ALLT.

Var det vara jag som missade henne?

Bortsprugna katter ropar tillbaks

Ja känner mig lite arty farty så jag drar till konstfack en sväng.
C ya later kiddos!

GIVEITTOME. NOW!


länk: klicka på bilden

Inlägg # 3Bra dag. Bli av med matten, slösa pengar och  träffa släkt. Riktigt bra för en tisdag. Och jag gillar min släkt, den är faktiskt rolig.Vet dock inte vad dom tycker om att ligga här så vi kör lite censur.

Ja gjorde precis världens mest kick-as kaffe nånsin!

       

Som ett brev på postenBrev på posten måste va bland det roligaste som finns. Idag låg massor av tjocka, vita kuvert i brevlådan, alla addreserade till mig. Dom innehöll nummerlappar och tågbiljetter Så nu pojkar och flickor, Nu blire äventyr!

It's the end of the world

Nu skiter jag i matten och välkommnar mitt framtida G som en femåring välkommnar sin mormor, med öppna armar. Åt helvete heller att jag gör men fan, jag har typ 10 dar kvar i skolan och det finns så himmla mkt annat som är tusen ggr roligare att tänka på. Släktkalas, lediga dagar, Astrid-kväll på löp, Tält-inköp, SIESTA, sol, helger, avslutning, sommarlov.

+ att jag har en ny kudde, men ja vet inte om ja ska ha den modellen så det prasslar när jag sover för den är inplastad.

Ullan 18 ÅR!!!!!!!!!!GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS ULLISGULLIS
15 Maj firades med en kick-as kväll!

Som en lögn i vackert väderIgår såg det ut såhär, det var så jäklans najs. Idag var det väll inte fult väder men idag sparkade matten igån mitt lilla ångesthjärta så det idag anses ändå som en dålig dag. Men imorrn fyller en viss fröken "the big 18" så idag suger ändå inte jätte mkt.

Wednesday

FÖRIHELVETE Gud giv mig styrka att skriva klart geografiarbetet, plugga stein till matte nationella, lära mig franskan till på fredag, träna, vila, prata, sova, leva, ANDAS.

Alla drömmer om sommarenHär får ni ett smakprov på mina artistic-skills! Jag bugar för era applåder tacksåmkt. Lillebror fick en pen tablet i födelsedags present och den är askul! Lillebror gör fina saker på rikitgt men ja kladdar mest och bäst.
Och man får skratta för det gör jag.

Baby, sit!


lördakväll well spend, emmas bild

Ska snart cykla upp till barnvaktsbarnen. Vet inte om ja får mat där eller inte så ja trycker i mig mackor och mjölk.

Fashiongirl_91


Idag har jag lekt jätterikt och stoppat saker i "din personliga shoppingbag" på hundra olika hemsidor. I korgen på forever 21 la ja ner dessa saker. Det blev inte ens dyrt men tack vare hor-tull-pengar-fan blir det vara krångel om man ska köpa det. Fuck, ja hatar min garderob.

Cykel-julia-kor-mjölksyraSpontan cykeltur till bögsgård med Julia. Solen försvann och ersattes med moln och blåst men det gjorde inte så mkt.
Vi satt, pratade, frös, åt, klappade kalvar och råmade som kor, fick mjölksyra i benen i hundramiljoner uppförsbackar påväg dit och cyklade jättesakta i nerförsbackarna på vägen hem. Gött.

GomorronIdag har jag sovmorgon men jag stack ut och sprang istället. Nu blir det frukost och lååångdusch.

.Igår blev jag blöt, blöt blöt.

BABYCAKE


Det här är Julia.
Hon är 17 år, 10 månader och 298 dagar.
Tillsammans med karro har vi vart vapendragare ganska länge nu, tolv år sisådär.
När vi var små lekte vi att vi va handikappade eller att så skrev vi hundra små böcker om konstiga saker. Fast mest lekte vi att vi var handikappade. Antingen kunde vi inte gå eller så hade vi nån konstig hjärnskada som krävde mängder av hockeypulver och omvårdnad av en viss Mr.Martin Svensson. Alla fröknar sa att vi inte kunde vara tre bästakompisar och att  "ni måste släppa in andra i er grupp, ni kan inte bara leka med varandra!" Vi lekte med andra oxå för i helvete. Men varför ändra på något som funkar så bra?

Hej, Julia.
Bli inte arg nu för att ja la upp det här fast ja sa att jag inte skulle.
Jag gör det bara för att ja gillar dig, duvet som när pojkar drar flickorna i håret när dom e små.
Fast nu är vi ju lite äldre, nästan skitgammla, och vi leker med andra men jag tänker fortsätta hänga med dig hundramiljoner år till. Du måste ju finnas där och hjälpa mina framtida barn när ja bara ger dom veganmat och syr deras kläder själv. Och när jag blir dumpad av konstiga tyskar eller inte vet när bussen går.
Och hur ska du klara dig utan mig om du är långt bort i ett galet land och behöver hjälp att lämna tillbaks den hyrda bilen? Eller när du tappat bort dig inne i stan eller ute i skogen för att lokalsinnet sitter lite på sne.
Baby we need eachother.
Få kan få mig att skratta så mycket som du kan, du har sjukast fantasi och är charmigast nånsin, så bli inte arg nu, för ja gillar ju dig!


HelloGoodmornigHowareyouGoodnight


Kärlek med K

Valborg: Nice!
1 Maj: Even better!
Igår genomfördes min 18-års present från världens bästa tjejer. Tapas och Balett.
Det var varmt, det var sol, det var hundramiljoner olika ätbarheter, det var underbart sällskap, det var Operan mitt framtida hem och det var Balett, Ringaren i Notre-Dame. Jag älskar balett, det är det finaste som finns.
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACK!!!!!!!
Det skulle inte kunnat vart bättre.

RSS 2.0