OMG!

Jag skriver ett arbete. Ett skolarbete! Som en LÄRARE(!!!) sen ska läsa. Shiit kan ni förstå detta?
JAG GÅR I SKOLAN

Kommentarer
Postat av: Anonym

oh. Vad går du i för skola, vad gör du för nåt? Själv skriver jag en essä som har gått käpprakt åt helvete, så går det när man väljer fel ämne. Valde teoretisk filosofi istället för praktisk. Det är matte, formler och SÄMST. Jag är sämst. Ämnet är sämst. Tror nog jag skaffar mig mitt första IG. Stort IG blir det helt enkelt. Det är rätt tragiskt. Men jag får vara kungen på provet i vinter.

2010-11-02 @ 15:59:48
URL: http://thnorth.tumblr.com
Postat av: sophie

Jag går 'Digital Photography and Image theory' på distans på SU. Mitt arbete handlar om...MIG! hehehe det e nån presentations grej som visst e 2dagar sen men jaja, jag använder hjärnan! Asså visste typ inte ens att ja va kapabel till dt längre! Men stackare då dt där me filosofin :( det blir säkert bättre senare, hur ere annars rå in the land of rain typ ;)

2010-11-02 @ 16:53:17
URL: http://hejbruno.blogg.se/
Postat av: Anonym

altså. Det är typ supervarmt ena dagen o sen är det regn o storm andra. Men javet inte om det riktigt är land of rain. Lite mer land of fan varenda väderlek på två dar bara. Idag försov jag mig. O jag tänker straffa mig med en b&j till brunch o lite tomater hade jag tänkt. Sen ska jag på politik! O så hade jag tänkt att fira att två uppsatser är klara ikväll. Det här är ju landet av 'du spenderar inga pengar' också, för det är superbilligt!! Så livet är en fest, det finns fina parker, kanaler. Och oj, de är helt underbara här också. Jag skratar jämt.

2010-11-03 @ 13:08:13
URL: http://thnorth.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0